0800330687

1,3% річних - максимальна ставка по депозитах в євро терміном на 1 місяць

Депозит Україна

Іноземні валюти по всьому світу є найкращим варіантом для вкладення своїх коштів і отримання з цього прибутку. В Україні місцеві жителі не довіряють національній валюті, тому обмінюють її на долари і євро. На тлі економічних криз і рецесій, особливо в період пандемії, великим попитом користується саме європейська валюта - EUR. За значущістю вона не поступається своєму американському "колезі", при цьому має більш високий курс і утримує відносно стабільні показники.

Кращі вклади в євро під високий відсоток

Щоб вклади під відсотки приносили свої плоди, потрібно вкладати великі суми на тривалий період. Варто відзначити, що процентні ставки за вкладами в євро в більшості банків нижче, ніж у вкладах в доларах. Але коли мова йде про збереження заощаджень, на перший план виходить питання надійності. Депозити в EUR вибирають ті вкладники, які хочуть захиститися від стрибків курсу, а також ті, хто часто буває в країнах ЄС і не хоче втратити гроші при обміні або великих покупках.

Умови отримання депозиту

На валютні депозити розповсюджуються різні розміри ставок, які в рази нижче гривневих, однак вони мають статус більш стабільних в середньостроковій перспективі. Ставки по валютним внескам зберігаються, навіть після девальвації національної валюти.

Якщо в банку відкритий рахунок, то оформити депозит без проблем може будь-яка фізична особа, досить принести паспорт і код. У кожному українському банку можна відкрити валютний рахунок на різних умовах. Розглянемо більш детально їх умови.

TOP-10 кращих депозитних програм в євро на 1 місяць

У представленому рейтингу вказані вигідні банківські вклади з максимальною виплатою відсотків, незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу:

  1. RwS bank, тариф «Stability». Виплата відсотків - в кінці терміну, мінімальна сума - 100 євро, поповнювати і знімати гроші не можна, ставка - 1,3%. Це найвигідніший варіант.
  2. Укргазбанк, депозит «Екологічний депозит»,% в кінці терміну ». Мінімальна сума вкладу - 10000 EUR, поповнювати рахунок можна, знімати гроші не можна, ставка - 1%.
  3. Комерційний Індустріальний Банк, депозит «Максимальний дохід». Мінімальна сума вкладу - 100 EUR, поповнювати рахунок можна, знімати гроші не можна, ставка - 1%. Виплата відсотків - в кінці терміну.
  4. Перший Інвестиційний Банк, депозит «Впевнений». Мінімальна сума вкладу - 500 євро, поповнювати рахунок можна, знімати гроші не можна, ставка - 0,75%.
  5. Ощадбанк, тариф «Мобільні заощадження». Виплата відсотків - щомісячно, мінімальна сума вкладу - 0,1 євро, поповнювати і знімати гроші можна, ставка - 0,25%. Це середній варіант серед усіх інших.
  6. МТБ БАНК (МАРФІН БАНК), депозит «Мобільний капітал». Виплата відсотків - щомісячно, мінімальна сума вкладу - 10 EUR, поповнювати і знімати гроші можна, ставка - 0,2%.
  7. РАДАБАНК, тариф «Ого на термін». Мінімальна сума вкладу - 100 євро, поповнювати рахунок можна, знімати гроші не можна, ставка - 0,2%.
  8. ПроКредит Банк, депозит «Ощадний рахунок FlexSave». Капіталізація, виплата відсотків. Мінімальна сума вкладу - 0 EUR, поповнювати і знімати гроші можна, ставка - 0,1%.
  9. Кредобанк, депозит «Кишеня». Капіталізація, виплата відсотків. Мінімальна сума вкладу - 20 євро, поповнювати і знімати гроші можна, ставка - 0,1%.
  10. Агропросперіс Банк, депозит «Класичний». Виплата відсотків - щомісяця, мінімальна сума вкладу - 500 EUR, поповнювати рахунок не можна, знімати гроші можна, ставка - 0,1%.

Як видно, комерційні банки не можуть порадувати українців високим процентними ставками, однак вони гарантують стабільність вкладів і хороший дохід на перспективу. Там же можна і обміняти валюту на євро. Якщо курс банку вас не влаштовує, то можете звернутися в мережу обмінних пунктів КІТ Груп.