0800330687

ТОП - 11 найкращих депозитів в доларах США строком на 6 місяців

Депозити у доларах в Україні

Банківські депозити є одним з найбільш надійних варіантів для збереження активів і примноження капіталу. Активом може стати не тільки валюта, а й дорогоцінні метали. Для початку клієнту потрібно прийти в банк, оформити депозитний рахунок і покласти на нього кошти. По закінченню договору банк повинен буде зберегти і повернути кошти з узгодженим розміром відсотка. При оформленні строкового депозиту в банках України, гроші не можна забрати з банку раніше обумовленого терміну крім випадків, передбачених договором.

Які депозити в банках України?

Українські банки розраховують процентну ставку по депозитах в залежності від валюти вкладу і терміну дій. Для отримання високого доходу важливо враховувати не тільки високу процентну ставку, але і можливість регулярного поповнення. Ця функція поки доступна тільки вкладникам, які зробили депозити з невеликою прибутковістю.

Види депозитних програм

Через пандемію коронавірусу і фінансову кризу, багато банків корегують свої послуги, тому можуть змінювати процентну ставку в період дії вкладу. Особливо це стосується довгострокових вкладів. Якщо по депозиту передбачена автопролонгація і вкладник не забрав гроші до кінця терміну вкладу, депозит автоматично продовжується на умовах, на яких він був внесений. Щоб оформити депозит, вкладники з доходу повинні заплатити до держбюджету 19,5% податку.

ТОП-11 кращих ставок по депозитах в доларах США

Якщо вас цікавлять валютні депозити на вигідних умовах, зверніть увагу на список банків, зазначених нижче:

  1. Комерційний Індустріальний Банк «Максимальний дохід». Ставка - 3%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1,5 року.
  2. RwS bank «Stability». Ставка - 2,5%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік. Даний банк пропонує кілька програм для відкриття депозиту.
  3. Радабанк «ОГО на термін». Ставка - 2,05%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік.
  4. ТАСКОМБАНК «Стабільний». Ставка - 1,75%, виплата відсотків - щомісячно, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік. Даний банк пропонує кілька програм для відкриття депозиту.
  5. МТБ БАНК «Морський». Ставка - 1,6%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 500 доларів, макс.срок - 1 рік.
  6. Конкорд Банк «Класичний +». Ставка - 1,5%, виплата відсотків - щомісячно, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік. Даний банк пропонує кілька програм для відкриття депозиту.
  7. Forward Bank «Стандарт». Ставка - 1,1%, виплата відсотків - щомісячно, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік.
  8. Укрексімбанк "Класичний строковий». Ставка - 1,1%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 200000 доларів, макс.срок - 10 років.
  9. Idea Bank (Ідея Банк) «Прибутковий». Ставка - 1,%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік.
  10. Universal Bank «Строковий з поповненням». Ставка - 0,75%, виплата відсотків - капіталізація, мін.взнос - 1000 доларів, макс.срок - 1 рік.
  11. Кредобанк «Прибутковий». Ставка - 0,75%, виплата відсотків - в кінці терміну, мін.взнос - 100 доларів, макс.срок - 1 рік.

Більш вигідні вклади оформляються в гривні, в іноземній валюті, особливо в доларах, доходи будуть не такими високими і схильними до фінансових ризиків. Проте, багато українців віддають перевагу саме іноземній валюті. Оформити депозит можуть і фізичні, і юридичні особи. Обміняти долари на вигідних умовах можна в мережі обмінників Кіт Груп.